Cabinetul Schneider

"Fericirea vine intotdeauna cu cei care zambesc"

Bine ati venit la clinica stomatologica SCHNEIDER srl din Husi.

SCHNEIDER SRL este un cabinet stomatologic modern care va ofera servicii stomatologice complete pentru intreaga familie. Dorim sa va oferim o imagine de ansamblu a cabinetului nostru, unde lucram precum si zonele de tratament.

Investitiile in echipamente de tehnica medicala de inalta calitate precum si anii de experient au condus la efectuarea unor servicii stomatologice performante apreciate atat de pacienti din tara cat si in strainatate.

Stomatologie GeneralaLaboratorul dentar este dotat cu aparatura medicala de ultima generatie iar echipa de medici si tehnicienii care opereaza sunt supusi permanent unui proces de perfectionare propie cat si prin cursuri efectuate in cadrul unitatii noastre sau in strainatate.

Siguranta si confortul pacientilor sunt lucruri importante in mentinerea unei relatii de lunga durata asigurarand un climat de incredere intre echipa noastra si cei ce ne onoreaza folosind cu incredere serviciile cabinetului nostru.

Dorim sa construim o relatie de lunga durata si stim ca se bazeaza pe incredere si pe respectul reciproc dovedit pe tot parcursul relatiei medic-pacient inca de la inceput.

Pentru pacientii din tara si strainatate care doresc servicii stomatologice prin clinica noastra se asigura transport gratuit de la aeroportul din Iasi sau Bacau si cazare la preturi accesibile.